Aspecte de frumusete ce iti afecteaza cariera

Stii cum se spune, avem nevoie de un echilibru in viata. Nici prea mult, nici prea putin, este destul de usor sa cazi intr-o capcana a succesului. Asa ca cel putin cand vine vorba de femei exista atat de multe cazuri care iti demonstreaza ca iti risti se pare si imaginea pe care o ai in ochii celor din jur. Dar daca este in joc si cariera ta ai dori sa ai in vedere modalitati pentru a echilibra totul.

  1. Prea mult parfum. Nu trebuie sa existe un exces din acest punct de vedere. Tine cont ca un parfum nu ar trebui sa dea dureri de cap si sa nu lase un strat gros in urma ta. Asa ca fii delicat, indiferent de momentul zilei. Chiar si cand vei opta pentru un parfum de seara nu exagera si prefera sa ai o nota discreta. Specialistii spun ca nu ai sansa sa obtii o marire de salariu cand prezenta ta cu parfum cu tot inunda intreaga incapere.
  2. Cand te joci cu parul, intr-un mediu oficial, in cadrul pe masura nu denoti ca esti dulce ci mai degraba scoti in evidenta ca nu esti sigura pe tine. Unii asociaza acest moment chiar si cu a manca o acadea in timp ce esti intr-o sedinta. Asadar, prefera sa eviti asta mai ales sub privirile celor din jur.
  3. Rosul unghiilor este pentru unii greu de suportat. Insa mai mult decat atat se pare ca este si asta un semn de slabiciune. Asociat mai ales cu un nivel ridicat de stres esti din start intr-un dezavantaj cand denoti totul prin modul in care te manifesti. Asa ca prefera sa te abtii de la acest gest.
  4. Machiajul excesiv se incadreaza de asemenea intr-o astfel de lista. Imaginea ta poate fi prea sexy, departe de clasic, office si elegant si poate ca potrivit pentru seara si club. Cand nu faci alegerile potrivite din acest punct de vedere ai putea fi interpretata cu totul altfel fata de cum ar trebui de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *