Calitatile apei – ce te face sa fii sanatos din consumul de apa

Apa este vitala. Asta o stim cu totii doar ca surprinde in cele mai mici detalii. Ce face ca acest lichid inodor, incolor sa fie bun pentru organism si de ce nu putem trai fara el? Descopera cateva calitati ale apei care fac ca aceasta sa fie indicata de consum si sanatoasa.

  1. Te-ai gandit ca apa este rabdatoare? Natura uimeste inca o data asa ca si ne arata ca nu conteaza in cat timp se realizeaza ceva atat timp cat ai un scop precis. Apa spre exemplu poate eroda in ani de zile insa nu renunta la scopul sau si isi gaseste  mereu o cale de iesire, oriunde ar fi.
  2. Apa potoleste. Suflete, chin, sete, foc. Cu asta iti dai seama cate calitati ar trebui sa ai si tu pentru a fi un om echilibrat. Pana la urma nu conteaza asa zisul „ambalaj” ci mai mult ceea ce tine de esenta ta, de puterea ta de a face ceva anume.
  3. Flexibilitatea, inca o calitate. Poate ca ti se pare normal sa ai apa dupa tine in orice tip de recipient. Doar ca este o calitate sa poti sa fii flexibil; apa spre exemplu iti asculta „cerintele”, se ingheata intr-o forma dorita, se muleaza dupa orice tip de sticla sau pahar.
  4. Apa nu da inapoi. Exista o poezie cunoscuta cu si despre natura care iti spune sa inveti de la diverse fapturi cum ar trebui sa fii. Exact asa se intampla si in acest caz cand ar trebui sa te gandesti ca apa nu da inapoi. Asadar, orice ar fi nu are drum inapoi ci isi croieste un altul. Si se pastreaza pura indiferent de locurile prin care trece. Te-ai gandit de ce este apa pura chiar daca iese direct din pamant, daca trece peste frunze si mal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *