Ce ar trebui sa stii despre uleiul de jojoba

Cu siguranta ai auzit de uleiul de jojoba. Cel putin in industria cosmetica este vestit pentru ale sale efecte benefice asupra corpului. Iata ce ar trebui sa stii despre acesta:

  1. Acest tip de ulei nu se vinde in forma sa pura. De regula, asta in aproape 95% dintre cazuri, se intampla asta.
  2. Mai toate produsele de ingrijire si cosmetice sunt cele cu un continut mai mare sau mai mic de ulei de jojoba.
  3. Diferenta intre tipurile de ulei, insemnand cel pur si cel prelucrat este si de culoare: de la auriu in forma sa naturala si pana la transparenta celui prelucrat.
  4. Se diferentiaza de alte tipuri de ulei precum cel de struguri, de cocos si asa mai departe prin faptul ca nu rancezeste, nu se ingroasa si nu devine de nefolosit. Acesta nu contine trigliceride si nu oxideaza.
  5. Are in compozitia sa o cantitate mare de vitamina E. Acest lucru este de laudat, de apreciat si in mod special il indica in curele de tratament pentru par si unghii. Intareste, hraneste parul si chiar si poate regla din cantitatea de sebum asadar te scapa de chinul parului prea gras.
  6. In ingrijirea tenului uleiul de jojoba este deja popular in ceea ce priveste posibilitatea de a intineri si mentine acest aspect. Se pot realiza diverse masti pe baza de ulei de jojoba, ulei ce poate trata chiar si diverse forme de jojoba.

In materie de ingrijire ai putea considera uleiul de jojoba ca si tratament eficient pentru intregul tau aspect. De la mastile pentru par, piele, ten, unghii chiar si buzele se pot mentine hidratate cu ajutorul unui astfel de ulei. Avand extract natural, ai putea opta si pentru masaje de relaxare, masaje complementare unro terapii care combat celulita spre exemplu si mentin elasticitatea pielii. Cu toata increderea, merita sa fie ales in randul produselor pe care le folosesti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *