Ce merita atentia ta

Din cand in cand ai nevoie de o pauza. Nu degeaba se spune ca „pauzele lungi si dese cheia marilor succese”. Ai nevoie de un timp pentru tine insa pentru a fi eficient in egala masura tine cont de posibilitatea ca in fiecare minut sa poti descoperi ceva nou. Blogul sub20.ro este un exemplu in acest sens.

Preocuparea numarul unu este acela de a informa insa in alt mod decat clasicul pe care l-ai intalnit pana acum. Aici afli curiozitati din viata, din lume, aspecte care sa te ajute sa aduci un plus in aria de cunoastere. Daca nu te intereseaza stirile, daca te-ai plictisit de tot felul de informatii banale aici vei gasi exact opusul. Si categoriile sale in modul in care se structureaza ca si continut vizeaza tocmai acest lucru. Timp liber este spre exemplu o completare a acestui blog.

Luand exemple concrete stii cum era programul de somn in trecut si ce corelatie are cu trezitul in miez de noapte? Sau care este trendul testarii cu detectorul de minciuni. Daca a detine un animal de companie este o placere afla ca sunt si beneficii pentru santatea ta fiind un detinator de animal. Depresia depaseste limitele pe care le cunosti si se poate corela cu weekend-ul, cu perioada de concediu. Sunt cateva din exemplele care sa demonstreze ca acest blog iti aduce interesantul.

Nu trebuie sa existe motive, sa cauti explicatii pentru care ar merita citit caci in momentul in care il vei accesa iti vei gasi singur motivele. Totul vine de la sine; se spune ca „gusturile nu se discuta” si este cert ca ceea ce place unuia nu va fi la fel pentru altul insa in acest caz diversitatea este cea pe care se mizeaza pentru a gasi un interes in multitudinea de informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *