Ce pantofi porti si ce spune asta despre tine

Esit ingrijit, tipicar sau nu, fiecare tip de pantof spune ceva despre tine. Oricum conteaza si cum asortezi totul si pe ce stil mergi in general. Una peste alta tipul pantofilor este unul din acele aspecte care sa te ajute sa descrii o persoana in cel mai usor si scurt mod posibil.

Spre exemplu ca o prima imagine a celui care poarta mocasini te vei gandi ca este versatil, se muleaza dupa orice situatie si se adapteaza usor. De asemenea astfel de oameni sunt cei care in general au parte de un stil clasic insa cand se simt in largul lor te vor surprinde chiar si cu un banc deocheat.

Slapii sunt imaginea celor care nu se supun unor etichete. Prefera stilul lejer, prefera sa se simta bine si comozi insa nicidecum nu este vorba de cei care sunt neingrijiti. Mai cu seama daca un barbat poarta sandale se poate caracteriza ca fiind tipul acela de barbat care este ingrijit, atent in detalii.

Prefera tenisi? Se prea poate sa fie vorba de un introvertit, de o persoana care nu prea vorbeste si nu se destinde intr-un grup. In astfel de cazuri trebuie sa stii ca au nevoie de un pahar pentru a scaoa de timiditate si de emotie asa ca astfel de barbati ar putea fi usor categorizati ca fiind cei cu chitara in mana care lasa alte aspecte sa vorbeasca in locul cuvintelor pe care nu le rostesc.

Pantofii sport sunt clar cei care iti indica faptul ca stai de vorba cu un pasionat de sport. Insa asta nu iti va garanta ca nu te surprinde. Ii place actiunea si mereu iti va arata asta, ii place sa se distreze si mereu scoate asta in evidenta.

Si daca vei da peste acel tip de barbat care prefera pantofii clasici te vei trezi ca intr-o incurcatura si asta pentru ca eleganta este cea care te va surprinde mereu. Poate fi in egala masura si putin imprevizibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *