Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

Stii care este cea mai bine platita actrita de la Hollywood? Ei bine, sunt destul de multe actrite care ar merita un salariu pe masura, dar te asigur ca poti sa intuiesti cam care ar fi cea cu cel mai mare salariu. Angelina Jolie se afla in fruntea listei, bineinteles, dar cu toate acestea exista zvonuri care sustin ca a fost „batuta” de alte staruri celebre. In ciuda absentei sale destul de indelungate de pe marile ecrane, Jolie a castigat aproape 33 de milioane de dolari numai in ultimul an.

Ce actrite castiga cel mai bine?

Angelina Jolie este una din cele mai emblematice figuri de la Hollywood si ramane, in continuare una din cele mai bine platite actrite de la Hollywood, reusind sa castige 15 milioane de dolari in urma filmului Maleficent. Filmul, care a prins foarte bine la public, face ca Angelina sa beneficieze de venituri si mai mari- de parca cele de pana acum nu erau suficiente.

Jennifer Lawrence- vedeta de la Hollywood a castigat in anul 2012 un Oscar pentru Best Actress for Silver Linings Playbook. La varsta de 22 de ani, Jennifer Lawrence este fata de aur de la ora actuala. De asemenea, Forbes estimeaza ca aceasta a castigat 26 de milioane de dolari numai anul trecut.

Jennifer Aniston este una din cele mai frumoase actrite de la Hollywood si, pe langa toate acestea, si una din cele mai bine platite staruri de cinema. Astfel, Jennifer Aniston are o avere de 20 milioane de dolari. Simbolul show-ului TV „Friends”, actrita a cunoscut succesul de tanara si continua sa ramana cunoscuta si iubita de fanii sai chiar si in prezent.

Charlize Theron are o avere estimata la 15 milioane de dolari. Actritei ii place sa isi concentreze munca pe filme mai scurte, cum ar fi si Young Adult din 2011, care a avut un buget destul de ridicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *