Cum ajungi sa ii enervezi pe cei din jur

Nu poti fi placut de cei din jur cum nu poti sa placi pe toata lumea. Doar ca din nebunia de a incerca sa faci pe plac altora ajungi sa nu mai fii tu si din nebunia de a fi tu impotriva tuturor ajungi sa ii irite cei din jur atat de mult incat sa ii faci sa te urasca.

Exista numeroase motive pentru care cei din jur ajung sa nu te aiba la suflet. Si ar putea fi vorba de:

  1. Postarile exagerate de pe retelele sociale. Pare la un moment dat destul de iritant sa fii etichetat acolo unde esti. Nu bine te relaxezi si tu la terasa ca deja toata lumea eticheteaza si posteaza online. Devine obositor sa iti traiesti viata online insa nu pentru ca tu ai decis asta.
  2. Lipsa credintei. Traim in lumea in care se pune mare accent pe ceea ce inseamna credinta, de orice fel ar fi ea. Asa ca a fi ateu este ca o margine de prapastie, desi exista libertatea de a alege ce anume sa crezi si toleranta de a accepta asta.
  3. Desi tine de aspect si intr-o oarecare masura nu ai ce sa faci se pare ca in ceea ce priveste constructia fetei acea linie de contur patratoasa este semn de evitat. Asta pentru ca dintr-o crezare populara persoanele de acest gen sutn vazute ca fiind si agresive insa si mincinoase. Una peste alta se pare ca astfel de aspecte sunt destul de raspandite ca si criteriu de a avea prieteni.
  4. Iubitorii de stiinta nu sunt nici ei vazuti bine. Suna a condamnare sociala insa stereotipul conform careia se pare ca in randul fetelor cel putin a fi cunoscatoare intr-un anume domeniu al stiintei inseamna o limitare din punct de vedere al vietii sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *