Cum influenteaza astrele

Desii unii spun ca tine de perceptia noastra, de ceea ce dorim sa auzim si nu de horoscop planetele au o oarecare influenta asupra noastra. Desigur ca ne putem autoinduce o idee de unde si frica de a face o actiune insa in linii generale modul in care plantele se aseaza tine de o stare asupra psihicului. Si daca suntem in perioada in care Mercur este retrograd anumite actiuni nu sunt recomandate si stau sub semnul esecului.

Ce influenta are Mercur? Se pare ca aceasta planeta are un cuvant de spus la propriu. Cu alte cuvinte tine de modul in care ne formulam ideile si cum comunicam cu cei din jur. Mai mult decat atat, aceeasi planeta afecteaza tehnologia si transportul, mai ales cel aerian. 3 saptamani in care Mercur este retrograd. Si asta ar trebui sa fie un oarecare semnal de alarma.

In primul rand este de evitat o decizie radicala, importanta, ce tine de o intelegere verbala sau chiar contractuala. Tocmai pentru ca si comunicarea nu este tocmai cea mai buna in aceasta perioada este de inteles ca lucrurile nu vor merge ca la carte. Poate fi vorba de un proiect insa si de un nou loc de munca. Pot sa apara neintelegeri in modul in care se va desfasura intreaga activitatea pentru ca aparentele insala.

In al doilea rand, asa cum spun si astrologii, in perioada aceasta totul se dovedeste a fi mai dificil. Sa inchei o vanzare este un adevarat hop de vreme ce clientul va fi mai sucit ca oricand. Nu fa vanzare, dar nici nu cumpara. Caci se va dovedi totul ca fiind mai putin folositor in timp. De la a locui cu cineva si pana la achizitia de electrocasnice noi, de la a repara masina si pana la proiectele noi incepute se poate ca in cele din urma sa trebuiasca sa te intorci din drum si eventual sa regreti alegerile facute la un moment dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *