Cum sa iti extinzi spatiile de depozitare

Niciodata nu ai de ajuns pantofi, haine si lucruri. Insa unde sa le depozitezi? Nu iti mai ajung dulapurile si pe masura ce trece timpul aduni alte si alte lucruri. Este un lucru destul de frecvent sa te lovesti de aceste situatii asa ca ai nevoie de spatii de depozitare extinse.

Idei de depozitare

Treptele interioare ale scarii pot deveni si ele cele cu potential pentru depozitare. Ai nevoie in schimb de un plan bine pus la punct cand fiecare treapta se deschide ca un dulap efectiv. Ai  nevoie insa de un proiect si desi spatiul nu este foarte mare cel putin pentru cativa pantofi tot vei gasi spatiu care sa salveze din cuierul pe care il ai.

Spatiul de depozitare de sub pat este un stil clasic. In astfel de cazuri poti avea acel pat inteligent care se ridica sau poate doar sertare care se trag de sub pat. Ideal ar fi sa ai si un pat inalt si astfel sa ai un spatiu pe masura, loc in care iti poti lasa lenjeria si multe din lucrurile ce se leaga de confortul patului. Tot la capitolul de pat se numara si spatiile de depozitare ce se gasesc pe laterale, spre exemplu acele mici spatii din zona de sustinere a capului. In orice caz zonele sunt multiple.

Mobila de bucatarie poate avea si ea anumite spatii de care sa tii cont si nu in cel mai clasic si simplu mod. Spre exemplu poate fi vorba de un  dulap sau poate numai un sertar pe care sa il ai integrat in zid, in peretele de bucatarie. Poti alege ca masa de bucatarie sa fie si ea pe aceeasi lungime de unda, exploatata ca atare si nu in cele din urma poti opta pentru zona din coltar daca este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *