Depisteaza telefoanele ascultate

In ultima vreme metoda accidentul a facut numeroase victime; oameni sunati pentru ca au de dat bani unor rude ce chipurile au avut un accident, isi dau seama ulterior ca de fapt totul a fost o gluma proasta. Mai rau insa ca au ramas cu paguba asa ca nu mai au ce face. Ce este ciudat se refera la faptul ca cei care suna stiu atat de multe detalii incat pare mai real.

Cu o modalitate imbunatatita de a pacali pe toata lumea escrocii au la activ ascultarea telefoanelor pana cand sa faca victime. Desi se crede ca este destul de greu sa se depisteze acest lucru, caci nu toata lumea va merge la un specialist sa plateasca poate pentru investigatii de asa natura, sunt detalii care ar putea da de banuit.

Pentru a fi sti daca esti interceptat tine cont de:

  1. Telefonul parca se incalzeste. Chiar si cand nu este folosit acesta ajunge destul de repede la un punct de suprasolicitare a bateriei. Acest lucru ar putea trada faptul ca un program menit sa iti asculte convorbirile este instalat.
  2. Lumina. Cand nu este folosit ecranul nu are de ce sa fie luminat. Mai cu seama daca nu este ceva din setari si acest lucru ar putea fi cel care sa tradeze o anumita aplicatie care iti asculta convorbirile.
  3. Daca in timpul convorbirilor se aud anumite sunete ciudate este la fel de bine probabil ca telefonul tau sa fie ascultat. Fie ca tine de vocea  in ecou desi nu esti dat pe difuzor, fie ca este vorba de un fosnet sau sunete de asa natura cat sa le consideri dubioase ai sanse ca acea convorbire sa fie ascultata.

Desi nu este ceva concret ce ai putea face pana la urma tine de intimitatea fiecaruia si de nevoia de a ne proteja de ceea ce altii profita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *