Din fantastic transpus in realitate – o urare la botez cu ursitoare

Orice parinte isi doreste pentru propriul copil tot ce este mai bun, totul la superlativ. Se merge poate si pe ideea ca orice inceput ar trebui sa fie de bun augur, de unde si ideea absolut fireasca de a sarbatori ca atare venirea unui copil pe lume. Cu implicatie religioasa de asemenea, un botez se rezuma in cele din urma si la petrecere, ce nu poate fi una lipsita de sens si de distractie. Asa ca ursitoarele au inceput sa fie din ce in ce mai mult parte din aceasta poveste.

Povestea ursitoarelor

Vin din lumea povestilor, poate ca asta stie toata lumea; ursitoarele sunt cele care vin cu vorbe pline de har, spunand urarea si incantarea. Insa nimic nu se traduce prin simplism asa ca acestea isi joaca rolul pana la capat. Sunt costumate ca atare, aduc aminte de anii stravechi, insa in ritmuri noi. Cu alte cuvinte acestea au un plan bine stabilit si de urmarit, un scenariu care asigura regia unui show. Costumate pana la cel mai mic detaliu pentru a face parte din acel cadru, au fiecare in parte cate o vorba de spus. Un mic monolog, in versuri, cu ritm si rima care sa incante nu numai ochii curiosi ci si auzul celor prezenti.

Pentru ca fabuloasa sceneta a devenit atat de indragita mai toti isi doresc o astfel de prezenta la un botez. De unde cererea de acolo si oferta asa ca se poate alege pana la 4 ursitoare insotite chiar si de un inger pazitor, intruchipat de prezenta unui copil de 8 ani. Desigur, ceea ce ursitoarele au de spus tine de un text personalizat si nu numai de un text recitat. Totul se adapteaza pentru micutul in cauza, fie fetita fie baietel. Se poate ca in functie de cererea si placerea fiecarui parinte in parte sa se includa, exact ca si in poveste, prezenta unei ursitoare rele. Aceasta are mai degraba un rol hilar si nu in modul serios vine sa isi incerce si ea „norocul”. Dar binele invinge raul, nu-i asa?

Ca tot este o intreaga poveste la mijloc serviciile de asa natura vin insotite de anumite detalii. O petrecere reusita trebuie sa aiba un loc perfect, oameni si organizatori. Asa ca vei gasi toate acestea intr-un singur loc. Unii se ocupa chiar si de prezenta unui fotograf/cameraman care sa surprinda toata aceasta desfasurare. Asa ca nu iti mai ramane decat sa alegi prezenta acelor ursitoare care sa iti redea, sub ochii tai, povestea binelui harazit pentru copil.

Actual, serviciile ce tin de ursitoare botez sunt atat de diverse incat ramane pana la un momenr dat o reala dilema despre ceea ce se poate alege. Poate fi vorba de pachetul ce include 2 sau mai multe ursitoare, poate fi vorba de extra servicii de genul unei sedinte foto ulterioare. In orice caz, asa cum totul se planifica in numele fericirii de a primi pe lume copilul, in numele dorintei de a impartasi sentimentul de implinire cu cei prezenti botezul nu se lipseste de planul cu prezenta unor ursitoare.

Un gând despre &8222;Din fantastic transpus in realitate – o urare la botez cu ursitoare&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *