Din lista culorilor

Culorile din jurul tau sunt cele pline de expresie pentru ceea ce esti si ceea ce faci, pentru modul in care altii te-ar putea interpreta in gesturile pe care le ai. Mai ales cand vine vorba de mediul office la locul de munca de la preferinte vestimentare si pana la cele de decor orice culoare are ceva de spus despre tine.

Din lumea culorilor

Pentru cei care au o preferinta pentru culoarea neagra spre exemplu, non culoarea de fapt, sunt cei care doresc sa se impuna prin eleganta si nu numai. Sunt cei care in egala masura ar putea fi considerati fara imaginatie care efectiv apeleaza la ce este mai usor si anume acea nuanta de echilibru. Negrul este si seducator insa si pesimist, mai ales ca se asociaza cel mai adesea cu perioada si simbolul de doliu.

Albastrul spre exemplu este cel care se asociaza cu increderea, cu starea de bine pe care ti-o da interlocutorul. Este cel care iti da senzatia ca poti avea cale deschisa pentru a discuta, ca totul este in ordine. De altfel se si asociaza cu ordinea si disciplina. Insa privind partea mai putin placuta ce tine de aceasta culoare se pare ca rigiditatea este doar o parte din problema. Tine de asemenea de superstitii exagerate, de manipulare de ce nu sau chiar si de acel cineva care este previzibil.

Auriul este adesea asociat cu ideea de lux si opulenta, cu ideea de noblete, intelepciune sau extravaganta intr-o oarecare masura. Doar ca pe partea cealalta tine si de caracterizarea unei persoane ce are pretentii exagerate uneori, atat de la sine cat si de la cei din jur. Parca nimic nu multumeste un astfel de om.

Albul ai crede ca nu se poate, dar niciodata chiar, asocia cu aspecte negative. In timp ce unii ar spune ca este simbolul clar al pozitivismului, altii il  asociaza cu ideea de critica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *