Domnule bacan, suntem prieteni sau nu?

Se spune ca mare parte din tot ceea ce inseamna partea de marketing tine si de minciuna. Trebuie sa pui totul intr-o cu totul alta lumina si sa faci in asa fel incat sa iti vinzi produsul. Asa ca nu este de mirare ca domnul de la bacanie nu iti va fi prieten si confident ci mai degraba un vanzator cu experienta ce iti va ascunde anumite lucruri.

Iata ce trebuie sa stii:

  1. Fructele exotice rezista mai mult timp pentru ca au obisnuinta unui climat cu temperaturi inalte. Asa ca nu iti va spune nimeni insa astfel de fructe stau de ceva vreme la vanzare si sa le gasesti fresh nu este atat de usor.
  2. Cumparaturile seara nu trebuie sa fie o povara asadar prefera sa eviti aglomeratia si astfel sa iti cumperi cele necesare dupa ora 21. Numai o mica parte din consumatori sunt cei care adopta un astfel de plan si mai exact o medie de 4%. Avantajul tau pana la urma.
  3. Reducerile sunt cea mai buna metoda de a pacali. Din nefericire multi apeleaza la acest truc fara insa o baza reala. Cu alte cuvinte este doar o reducere fictiva. Spre exemplu cresc preturile si pe urma, chipurile, aplica ideea de reducere. Astfel ei nu ai nimic de pierdut din profit. Insa cumparatorii cad in plasa si au tendinta de a cumpara tot mai mult si lucruri de care chiar nu au nevoie.
  4. Indiferent ce si cat cumperi studiile arata ca in medie 12% se pierde. Adica un astfel de procent il reprezinta produsele si lucrurile pe care in cele din urma le vei arunca.
  5. Parchezi cat mai aproape de intrarea in magazin. Ai ideea de comoditate si lejeritate foarte bine implementata si ai impresia ca acest lucru te va ajuta sa ajungi mai repede la masina. Insa marea majoritate gandeste exact ca tine asa ca daca nu iti doresti sa te tot ciocnesti cu diversi cumparatori si ale lor carucioare ai face bine sa eviti exact zona din fata magazinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *