Greseli care iti distrug laptopul

De cand ti-ai cumparat laptopul iti vine mai usor sa lucrezi mai tarziu, poate chiar si in pat. Mai confortabil si usor din toate punctele de vedere insa foarte usor ajungi in punctul in care exagerezi cu acest stil confortabil. Ajungi sa iti afectezi laptopul si ca aspect insa cel mai important ca si mod de functionare.

Din lista celor mai comune greseli ce se fac cand se foloseste un laptop se numara:

  • Folosirea acestuia in pat, in zone sau pe suprafete moi. Pe cat de comod este sa il asezi pe picioare pe atat de mult gresesti. Acesta se va incalzi mult prea tare daca nu folosesti un cooler.
  • Se acopera aerisirea sa. Asta va duce la posibilitatea de a arde componente din interiorul sau. Chiar daca crezi ca inca ai o garantie pentru acel laptop nu este indicat sa te bazezi pe asta.
  • Nu se foloseste un antivirus. In timp din cauza diverselor site-uri pe care intri ai putea sa iei un virus ascuns si sa afectezi rapiditatea cu care mai poti lucra cu el.
  • Il ridici si il asezi cand este deschis, folosind clasica miscare cand apesi pe ecran. Asta va afecta atat ecranul si calitatea imaginii insa nu in cele din urma va slabi si rezistenta balamalelor.
  • Consumul de alimente deasupra laptopului. Ca si cand ai folosi zona ca o suprafata egala cu masa. Insa pe cat de multe firmituri se aduna in tastatura pe atat de mult praf se depune si devine totul un mediu nociv pentru tine. Pana la urma respiri deasupra lui.
  • Alimentarea conteaza si ea si faptul ca bateria o data ce o folosesti dupa ce ai reincarcat-o daca poti sta si pe fir mai bine o inlaturi. Pastrand-o in interior, cu repetate incarcari si mai mult decat atat pastrata in laptop cand acesta este alimentat de la fir duce la afectarea acesteia ca si rezistenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *