Hai in vacanta

Vine vara, in curand. Stiu, inca tremuri de frig, inca porti manusi si te rogi pentru un grad peste zero insa nu dispera, vine vara. Vine vara si odata cu ea, vin oportunitatile de vacante si concedii. Daca ai fost mereu o persoana nehotarata si niciodata nu ai stiu de fapt unde vrei sa mergi, te ajutam noi.

1. Daca iti permiti cele mai exuberante vacante, daca vrei cele mai impresionante servicii, plaje private, adevarate oaze de relaxare, Bahamas este locul unde trebuie sa ajungi. Hotelul Atlantis Resort Coral Beach Towers din Nassau, Bahamas.

Aici veti gasi cel mai mare resort-insula din intreaga lume si cel mai mare parc acvatic din zona Caraibelor.

2. Daca vrei plaje private cu palmieri si gradini exotice, Genius Travel recomanda Cipru si in special, Hotelul Palm Beach din Larnaca. Serviciile sunt de asemenea printre cele mai speciale de la piano bar la club de sanatate cu  sauna, de la teren de squash si sala de gimnastica la sala de gimnastica si piscine exterioare.

3. Daca vrei liniste, mergi in Turcia. Hotelul Silence Beach Resort din regiunea side isi merita numele. Situat pe malul marii, complexul este o adevarata oaza de liniste, asa cum si numele spune. Ai la dispozitie terenuri pentru practicarea unor multitudini de sporturi, restaurante etc. De asemenea, regiunea Olimpos, inca in proces de dezvoltare, ofera la fel liniste si plaje putin aglomerate.

4. In final, daca vrei locatii exotice recomand cu tarie regiunea Maldive. Special aici e faptul ca poti alege un hotel si in acelasi timp te alegi cu o insulita privata. Avand in vedere dispunerea teritoriala, hotelurile sunt amplasate fiecare pe cate o insula separata. Toate aceste insule pun la dispozitie transport zilnic astfel incat nu trebuie sa-ti faci griji ca vei ramane zile intregi pe o singura insula.

Pana la vara nu mai este mult asa ca ar fi bine sa nu ajungeti sa faceti rezervari „Last minute” ci sa va apucati de acum sa gasiti locul potrivit pentru dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *