Motoare electrice – sursa de alimentare pentru ventilatie industriala

Odata cu venirea sezonului cald, dar nu doar in aceasta perioada, nevoia de ventilatie se face simtita in fiecare sector. Poluarea este un lucru cu care ne confruntam zilnic, fie ca mergem pe strada, ne aflam intr-o institutie publica, suntem la cumparaturi sau in timpul programului de lucru. In fiecare din aceste situatii avem nevoie de aer proaspat, de aer curat pentru a nu ne fi afectata productivitatea si procesul muncii.

In special in sectorul industrial sau cel comercial problema ventilatiei este una foarte importanta. Trebuie asigurate conditiile optime de lucru, fie ca este vorba de o hala de productie, un atelier sau chiar un depozit ori un magazin alimentar. Aceste conditii optime includ necesarul de aer, care nu ar putea fi asigurat fara ventilatoare industriale de mare putere. Acestea asigura necesarul de flux de aer indiferent daca sistemul de ventilatie este sau nu cu tubulatura. Este necesar insa sa fie si alimentate, de aceea apare si nevoia de motoare electrice de diverse puteri si capacitati care sa satisfaca orice necesar in acest sens.

Misiunea ventilatiei este indeplinita pana in cele mai mici detalii prin produsele oferite de compania Braco Industrial. Ventilatoarele industriale reprezinta principalul obiect de activitate, insa nu este lasata deoparte nici productia de motoare electrice care sa le alimenteze si sa le asigure functionalitatea.

Daca tipurile de ventilatoare se pliaza oricaror necesitati, de la ventilatoare de acoperis pana la ventilatoare axiale sau centrifugale, la fel este si cazul motoarelor electrice trifazate de la Braco, ce vin disponibile cu specificatii precum trepte de turatie extinse, protectie antiexplozie sau modalitati de pornire diferite – pornire directa, cu stea/triunghi, cu inverter etc.

Stocul de motoare standard disponibil la Braco nu inseamna insa ca nu exista si posibilitatea de personalizare a caracteristicilor acestora. In cazul in care aceste motoare vor actiona in medii cu grad de umiditate ridicat, la temperaturi extreme sau in conditii de medii cu mult praf, seriile scurte de motoare realizate cu protectii suplimentare sunt solutia perfecta pentru alimentarea ventilatoarelor industriale.

Prin gama larga de produse oferite si de asemenea prin serviciile de asistenta, consultanta, mentenanta si reparatii pentru echipamentele oferite, Braco Industrial indeplineste cu succes misiunea ventilatiei. Daca in cazul sectorului rezidential solutiile sunt relativ simple, pentru sectoare precum cel industrial, comercial sau chiar institutional optiunea de ales este cu siguranta in favoarea ventilatoarelor industriale actionate de motoare electrice de mare putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *