Pe stomacul gol

Foamea nu iti da o stare de bine insa se pare ca ajuta la crearea unui context favorabil in ceea ce priveste anumite activitati. Asa se face ca studiile demonstreaza eficienta unor activitati pe stomacul gol, spre deosebire de alte cazuri. Din aceasta lista se pare ca se numara:

  1. Somnul. Desi suna trist sa dormi cu stomacul gol nu este indicat nici sa adormi cu stomacul plin. Digestia este cea care te va trezi sau in orice caz te va deranja si nu vei avea parte de un somn linistit asa cum iti doresti si cum ai nevoie.
  2. Sportul la primele ore ale diminetii ingroasa eficienta pierderii in greutate. Oricum stim ca putina miscare pentru a ne dezmorti este necesara pana la urma insa se pare ca efortul fizic in adevaratul sens al cuvantului inseamna sanse mai multe pentru tonifiere si pentru ca grasimea sa fie un inamic invins.
  3. Hidratarea pe stomacul gol este de asemenea necesara. Insa pe langa faptul ca ar trebui sa bem apa la orice ora din zi se pare ca dimineata la prima ora si cand inca nu am apucat sa manacam este de asemenea un obicei ce te ajuta sa ai parte de o circulatie mai buna si mai apoi de o digestie eficienta. Refaci nivelul de lichide din organism si este cu mult mai usor sa elimini toxinele cand prima data dimineata bei putina apa.
  4. Invata pe stomacul gol. Desi ai crede ca nu sunt prea multe sanse sa retii ceva pentru ca ajungi sa nu te poti concentra din cauza foamei studiile te vor contrazice. Un anume hormon ce se secreta in perioada de stomac gol este cel care actioneaza asupra memoriei si te ajuta sa retii mai bine.

Si  anumite medicamente se pare ca sunt ideale a se consuma pe stomacul gol, pentru a se absorbi mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *