Sa pictezi fara sa te stresezi ca nu va iesi ceva perfect – pictura pe numere te ajuta!

pictura pe numere pictorul fericit

Nu te-ai fi gandit vreodata ca la un moment dat vei fi atras/a de pictura. Oricine insa poate fi un amator in acest domeniu. Din incercari se naste si pasiune, un hobby si poate chiar se dezvolta talentul. Iar daca ai placerea de a incerca ceva nou, pictura pe numere ar putea sa fie perfecta pentru tine. Gasesti la Pictorul Fericit kituri complete pentru pictat!

Pictura pe numere? Hai sa intelegem mai bine ce este aceasta

Nascuta probabil din dorinta de a face si singur o opera de arta, pictura pe numere este concept ce a tranzitat lumea larga si a ajuns si in Romania. A fost la fel de bine primita. Presupune sa pictezi simplu si rapid, utilizand accesoriile din kit. Concret, panza de bumbac pe care asterni culorile este numerotata si schitata. Asa vei sti unde si cata culoare sa aplici. Citeste si aici mai multe detalii explicative despre acest subiect.

Mai practic decat am crede, un kit de pictura de la Pictorul Fericit iti permite sa incepi aceasta activitate de indata. Adica nu ai nevoie de prea multe pregatiri.

  • Panza este deja tratata, astfel incat tu poti imediat sa incepi sa pictezi. Iar la final nu este necesar sa aplici un strat de protectie. Culorile rezista foarte bine.
  • Ai tot ce iti trebuie in kit, de la culori la pensule, de diferite dimensiuni. Culorile nu au nevoie de diluare si chiar daca ai dori sa faci asta, le vei utiliza direct din recipientele in care sunt puse. Acestea se inchid ermetic si pot fi pastrate multa vreme. Deci nu te vei stresa nici din punct de vedere al timpului pentru finalizarea unei picturi incepute.
  • Ambalajul este practic, astfel incat poti pleca in calatorie cu el sau poti pastra toate accesoriile in acelasi loc, depozitate practic.

Pentru un astfel de kit comandat de la Pictorul Fericit vei scoate din buzunar 150 de lei sau mai putin pentru cele pentru copii sau care nu au sasiu – cadrul din lemn pe care este fixata panza de bumbac.

Daca depasesti etapa de amator si iti vei dori sa iti incerci talentul in ale pictatului liber vei gasi in acelasi loc si accesorii si produse profesionale pentru pictat – panze, solutii, culori, pensule, chiar si seturi complete. Acceseaza pagina si alege ce iti doresti.

Contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.