Sarbatori de iarna si concediu intr-un loc de vis: Conacul Boieresc

Sarbatorile de iarna sunt un alt prilej de bucurie pentru ca timpul liber sa fie unul petrecut calitativ. Asa ca de cele mai multe ori se doreste ca familia sa fie intregita si locul de petrecut sarbatorile sa fie unul special. Raspunsul tau ar putea fi doar unul: www.conacul-boieresc.ro. O locatie superba cu dotari si conditii de minune, un loc la munte unde sa te simti bine si sa ai parte de un spectacol al naturii, un peisaj deosebit.

Situata in zona Branului, la poale de munte, Conacul Boieresc iti inspira de la bun inceput despre ce este vorba, ce ofera si cum intentioneaza sa impresioneze. Marele avantaj tine insa de un complex de aspecte, de la conditii de cazare si pana la locatia in sine. Din exterior ti se impune prin arhitectura si stilul rustic deja observat. La interior insa are cu ce sa impresioneze la cel mai inalt nivel.

Desi intentia este aceea de a reda un cadru boieresc exista stil modern, exista atentie pentru mobilier din lemn masiv si elemente care sa se imbine armonios in acest intreg cadru de poveste. Exista confort la un inalt grad pentru ca ai parte de sauna, de gratar sau de protap, de spatiu de joaca special amenajat pentru copii, de internet, conexiune de calitate si asa mai departe. Practic exista tot felul de facilitati care sa sporeasca interesul pentru o astfel de locatie. Si daca e sa continui cu stilul rustic atunci ai parte de tot ce inseamna traditie ca la carte. Spectacole organizate la pensiune cat si in zona turistica din jur reprezinta un al motiv pentru care merita sa vezi locul. Deliciile culinare sunt si ele parte din aceasta ecuatie. Asadar, tine cont de faptul ca te poti delecta cu orice tip de mancare traditionala, ca la bunica acasa.

Sa fim sinceri: oriunde am pleca de acasa cautam acel confort care sa redea caldura unui camin. Asadar, chiar daca nu poti avea stilul de acasa trebuie sa compensezi cu altceva. Acest conac se afla intre puncte de interes, respectiv Castelul Bran si Schitul Bran, asadar ai si la mica distanta zone din imprejurimi ce merita sa le vizitezi. Te bucuri de peisajul muntos si de  iarna; Conacul Boieresc te invita intr-un cadru de vis, in zona de munte unde aerul proaspat si sanatos te invita sa iti prelungesti sederea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *