Telekinezia, puterea de a muta obiectele cu mintea

Pentru a putea muta obiectele cu mintea, trebuie sa dispui de rabdarea si persistenta practicarii anumitor tehnici. Pentru a afla mai multe despre acesta activitate paranormala, citeste in continuare.

Toti care credeti in telekinezie, ridicati-mi mana! – Joe R. Landsdale

Sa muti obiectele cu mintea ta, suna ciudat, nu-i asa? Totusi, trebuie sa stii ca exista persoane care pot sa mute obiecte mici si chiar si de dimensiuni mijlocrii cu puterea mintii lor, putere cunoscuta ca si telekinezie. Ca sa nu te plictisesc cu teorie, o sa-ti spun doar cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmaresti daca vrei si tu sa-ti dezvolti puteri telekinetice.

Cu o concentrare deplina, uita-te la un obiect pentru 10 minute. Ma refer aici la un obiect mic, un bat de chibrit, o aluna, etc. In aceasta perioada, incearca sa clipesti cat mai rar, deoarece iti poate distrage concentrarea. Mintea ta ar trebui sa fie mereu atenta la respectivul obiect. Nivelul contentrarii ar trebui sa fie atat de ridicat incat sa simti obiectul ca fiind o parte din tine.

Odata ce ai atins un asemenea grad de concentrare, imagineaza-ti doar ca vrei ca acel obiect sa se miste. De exemplu, daca te vei uita la un bat de chibrit de pe masa si vei dori ca acesta sa se miste cu cativa centimetri, imagineaza-ti acest lucru in mod repetat in mintea ta si nu iti lua privirea de pe respectivul obiect.

Daca primii doi pasi sunt facuti in mod corect, vei putea sa-ti cresti puterile telekinetice fara nici o interventie fizica. Este clar ca nu vei reusi sa muti obiectul din prima. Totusi, cu daruire si perseverenta, daca vei face asta zi de zi, pentru saptamani sau chiar luni, vei observa cum puterile tale telekinetice vor ajunge la un anumit nivel la care vei putea misca chiar si obiecte mai grele si mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *