Un echilibru intre mariaj si cariera

De multe ori ne gasim intr-o situatie dilematica legata fie de mariaj, fie de cariera si avem impresia ca suntem impinsi prea tare de catre fiecare dintre acestea. Un lucru foarte important de retinut este faptul ca, chiar daca se pare ca mariajul si serviciul sunt legate intre ele, in special din punctul de vedere financiar, serviciul nu ar trebui sa-ti influenteze casatoria sau, in cel mai rau caz, sa detina controlul asupra vietii tale. Este foarte important sa-ti imparti timpul foarte inteligent intre aceste doua lucruri, iar in continuare vom vorbi despre cateva aspecte pe care ai putea sa le iei in calcul atunci cand vine vorba despre succesul tau in viata de zi cu zi, atat in familie, cat si la servici.

  • Comunicarea este cheia catre rezolvarea oricarei probleme. Ideea este sa stai si sa discuti cat mai mult cu partenerul sau partenera ta de viata, pentru a va contura prioritatile si pentru a gasi impreuna solutii la orice problema.
  • Planifica-ti si imparte-ti doza de munca zilnica, asa fel incat sa va vina amandurora cat mai usor sa stati impreuna si sa dati un cat mai mare randament.
  • Incearca sa fii cat mai concentrat atunci cand esti la serviciu pentru a-ti usura viata si pentru a nu fi nevoit sa lucrezi peste program sau de acasa.
  • Intelege ca munca are menirea a sustine viata, nu de a o controla. Lucreaza exact cat este nevoie si nu incerca sa-ti suprasoliciti organismul pentru cativa banuti in plus.
  • Relaxeaza-te si destreseaza-te cat mai des prin intreprinderea de activitati recreative. Nu uita ca un randament bun la serviciu, cere o relaxare si o destindere totala in afara orelor acestuia.
  • Nu in ultimul rand, trebuie sa intelegi ca familia va fi mereu pe primul plan. Daca vei acorda suficient timp familiei, vei observa ca si serviciul va fi mult mai usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *